Vanliga frågor

ROT är en förkortning av renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Olika typer av renoveringsarbeten i befintliga bostadshus som berättigar till avdrag.  RUT är en förkortning av rengöring, underhåll och tvätt. Begreppet RUT-avdrag används för att beskriva möjligheten till skatteavdrag för hushållsnära tjänster. Exempel på tjänster är städning, barnpassning och trädgårdsarbete.

Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget. Det gör den som har utfört arbetet. För mer information gällande rot- eller ruttjänster hittar du på www.skatteverket.se

När vi är överens gällande leverans och omfattning skickas en bekräftelse till dig som kund, där det framkommer vem eller vilka som kommer att utföra jobbet, samt kontaktuppgifter till utföraren.

JSP önskar att samtliga uppdrag/tjänster bokas senast klockan 12.00 dagen före uppdragets genomförande. Gällande avbokning av tjänst, skall det ske senast 24 timmar innan utförande, annars debiteras kostnad för halva arbetstiden.

Minsta debiterbara tid för JSPs tjänster/bemanning ligger på 2h. Om inget annat avtalats. Varje påbörjad timme debiteras som heltimme.

Det kan tillkomma transportkostnad/milersättning vid det fall som ett transportmedel krävs.

Kunden ansvarar för att hålla med material och redskap. Kostnad för övrigt material och utrustning skall framgå av avtalet, särskild offert på material skall tas fram.

Samtlig personal som arbetar för JSP är försäkrade med en olycksfallsförsäkring oavsett tid på dygnet.

Vill du bli en i gänget och jobba tillsammans med oss, är du hjärtligt välkommen att skicka in en intresseanmälan via kontaktformuläret.

– Vi följer bemanningsbranschens riktlinjer. 

Alla uppdrag varierar, allt ifrån enstaka timmar till löpande uppdrag.

Hos oss är dom flesta juniorer och seniorer anställda för enstaka dagar, men vi har också andra anställningsformer beroende på uppdrag.

Dock så hoppas vi och ser, att du som söker till oss kan jobba minst 15 timmar i månaden.

Lönen betalas ut månadsvis och i efterskott.

– JSP utgår alltid från avtalsenliga löner.

För att jobba tillsammans med oss, lägger JSP stor vikt på personligheten.
JSP har några grundkrav, att man är ansvarsfull, empatisk och prestigelös.
Vi ser också att våra medarbetare kan sätta sig in i en annan människas livssituation och kunna ha en stor förståelse för allas olikheter.

För att ingå i vårt gäng ser vi gärna att du är en junior eller en senior.
I det fall ett uppdrag kräver en särskild kompetens, kan även annan typ av kravprofil och rekrytering förekomma.

Nej, men JSP kan i vissa fall begära ut utdrag från belastningsregistret hos den arbetssökande. JSP ser det som en trygghet för både anställd och kund beroende på uppdrag. I vissa fall kan även ett sekretessavtal behöva upprättas specifikt för ett objekt.